ALEXANDRIA VLISSINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alexandria Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

28 dec 2023 om 19:53 Lekker veel
22 dec 2023 om 19:14 Lekker en best veel
18 nov 2023 om 20:26 De friet kan beter, is nu koud en slapjes
16 nov 2023 om 22:53 Mijn biefstuk was zo ver doorbakken dat het echt niet lekker meer was. De champignonsaus was wel erg lekker en de frietjes goed. De pizza was middelmatig. Niet bijzonder. Vooral de biefstuk vond ik erg jammer want ik had er veel zin in. Jammer
29 okt 2023 om 0:15 De Egyptische kofte is echt een aanrader! Pizza’s waren ook goed. En warm/snel bezorgd
22 okt 2023 om 20:35 Frieten slap en shoarma aangebrand helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar wat slecht .! .!
21 sep 2023 om 21:35 Waardeloze smakeloze pizza…. En nog eens koud ook nooit meer!!
6 aug 2023 om 11:36 Calzone besteld .maar eerst de friet gegeten. Was warm , goed gebakken en heerlijk ! Wat wil je nog meer! Bezorger op fuers door snertweer, n fooi apart gegeven! Top en n kwartier vroeger. Dan afgesproken tijd. De calzone was heel lekker! Kek was top
28 jul 2023 om 20:21 De tomatenpuree overheersende waardoor je niks anders kon proeven dan …
2 jul 2023 om 19:54 Erg lekker en heel warm zeg maar heet
24 jun 2023 om 21:57 Eten was super lekkerrr
21 mei 2023 om 18:58 Bezorging was prima maar de kwaliteit van het eten was drama! Ik had een pizza 4 kazen maar het leek een margarita met 1 soort kaas.. ik dacht eens proberen hier maar was gelijk de laatste keer!